Om oss

Trygga och engagerade trafiklärare

De som arbetar som körlärare hos oss har stor erfarenhet av att lära människor köra bil. Genom att förmedla sin kunskap och engagera sig i din körkortsresa hjälper de dig att nå målet och ta körkort. Några av våra medarbetare är flerspråkiga och talar förutom svenska - engelska, albanska, turkiska, kroatiska, bosniska, kurdiska och serbiska. Det kan vara till hjälp för den som har svårt med det svenska språket.

Alltid färsk kunskap

Att ha bra erfarenhet är gott men det räcker inte när man arbetar som trafiklärare. Våra medarbetare utbildar sig kontinuerligt och följer med när det kommer nya regler, föreskrifter eller forskningsrapporter från Transportstyrelsen eller Trafikverket. Kunskap är en färskvara i vår bransch och du kan känna dig trygg med att den information som du får hos oss alltid är den mest aktuella och relevanta.

Är du nyfiken på hur vi arbetar eller vill boka en körlektion? Kontakta oss via vårt formulär!

Bli en stabil och säker förare

Vår mål är inte bara att du skall ta körkort utan att du skall bli en trygg förare som klarar sig självständigt i trafiken och som kan hantera olika trafiksituationer på egen hand. Vi förstår att vägen dit kan se olika ut för olika människor och bemöter varje elev individuellt. Oavsett vem du är och vad du har för tidigare erfarenhet så kan du ta körkort. Med ditt egna hårda arbete och vår hjälp så tar du dig hela vägen fram. Vi vill att du skall lyckas och tror på dig!

Boka en provlektion och bestäm upplägg

Du kan boka en provlektion hos oss där vi ser var någonstans du är i din process. Efteråt bestämmer vi tillsammans hur du skall lägga upp dina körlektioner hos oss för att på ett effektivt och produktivt sätt ta körkort. För endel är intensivutbildningen ett bra upplägg, för andra behövs det mer tid att bearbeta den teoretiska och praktiska kunskapen för att den skall stanna kvar.

Kontakta oss idag så bokar vi in en första provlektion. Varmt välkommen!

trafikskola uppsala

Anmäl dig till vår trafikskola!