Intensivkurs Uppsala

Boka intensivkurs i Uppsala

Vi erbjuder intensivkurser på vår trafikskola. En intensivkurs innebär att man har många körlektioner tätt och koncentrerar sin tid hos körskolan till mellan två och fyra veckor. Att gå en intensivkurs kan vara ett bra sätt att snabbt komma in i bilkörning och få den praktiska erfarenheten fort. Det gäller att man är fokuserad när man går en intensivkurs. Ofta så går man den tillsammans med andra och gruppen brukar peppa och hjälpa varandra.

Läs mer om våra paket nedan och kontakta oss sedan för att boka in en intensivkurs och ta första steget mot ditt körkort! 


Våra intensivkurspaket


intensivkurs uppsala

Med körkort i fokus

Att gå en intensivkurs kan vara en rolig upplevelse. Är ni några stycken som gör det samtidigt kan ni studera teori tillsammans och åka till de olika momenten som risktvåan och teoriprovet ihop. Det kan hjälpa att vara ett gäng, då man kan ge varandra stöd och råd när det kommer till bilkörning. Sedan kan ni fira era framsteg tillsammans!

När man går en intensivkurs har man oftast inte tid för något annat än just den kursen. Därför kan det vara bra att se till att du anmäler dig till en period då du vet att du har mindre i skolan eller kan gå ner i arbetstid så att du kan fokusera fullt ut på att ta körkortet.

Dock är inte intensivkurser någon genväg. Du är inte garanterad körkort när du går en intensivkurs. Oavsett vilken typ av paket som du väljer så måste du själv träna på att köra bil och studera körkortsteori för att lyckas. Vi hjälper dig hålla motivationen uppe tills du når ditt mål!

Om du är osäker på om intensivkursen är något för dig kan du kontakta oss eller boka en provlektion där vår körlärare kan bedöma din nivå och ge dig råd.

Intensivkurs Uppsala - Stanna i stan

Uppsala är en perfekt stad att lära sig köra bil i. Här finns stadsmiljö, landsvägar, villaområden och motorväg nära till hands. Det gör att du som elev får en bred körerfarenhet, lättare kan ta till dig den teoretiska kunskapen och blir en mer stabil förare på lång sikt.

Många åker ut till en landsort för att gå en intensivkurs då de tror att det blir billigare och enklare. Dock blir det för det mesta en olönsam affär då boende, resa och andra kostnader tillkommer. När man tar körlektioner i en litet samhälle får man inte heller öva på alla de moment som finns naturligt i en stad såsom trafikljus, rondeller och filbyten. Det leder till att du blir mer osäker i stadsmiljöer vilket är farligt för både dig själv och för andra. Om du bor i Uppsala och i huvudsak kommer köra bil i Uppsala så är det också i Uppsala som du ska ta ditt körkort.

Välj intensivkurs paket efter erfarenhet

Vi har två olika intensivkurspaket. Båda innehåller bokpaket, datatester, riskettan, risktvåan, lån av bil vid uppkörning samt varmkörning inför det slutgiltiga körprovet. Det lilla paketet med 14 körlektioner på 75 minuter vardera rekommenderar vi för dem som har körvana. Stora paketet med 19 körlektioner är lämpligt för dem som inte har någon erfarenhet av att köra bil och behöver börja med grunderna.

Kontakta oss gärna om du har några frågor gällande våra paket eller om du vill boka in dig på en intensivkurs!

Boka intensivkurs nu!