Körskola Uppsala

Körskolan för dig som bor i Uppsala

Vår körskola i Uppsala ligger lättillgängligt och nära centrum vilket gör att du enkelt kan boka och hinna med en körlektion innan arbetet, på lunchen eller mellan lektioner. Du kan lätt ta dig till oss oavsett var du bor i stan.

Uppsala är en bra stad att lära sig köra bil i. Här finns möjlighet att prova på både landsväg- och stadskörning. Det ger dig bra erfarenhet av dessa trafikmiljöer vilket leder till att du blir en bättre och mer självständig förare. Med rätt kunskaper, körerfarenhet och självinsikt är körkortet inom räckhåll!

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller boka en första körlektion? Använd vårt kontaktformulär!


körskola i uppsala

Våra körlärare är på din sida

Vi vill ge dig en stabil grund att stå på så att du självständigt kan klara alla situationer som kan uppstå i trafiken. Oavsett var någonstans du är i din körträning kommer du med vår hjälp och med ditt eget arbete att ta dig dit. Vi tror på dig och vill att du ska lyckas.

Tillsammans hittar vi ett sätt som fungerar för dig så att du lär dig det du behöver kunna i din egen takt. För vissa går det fort och känns naturligt med bilkörning, då kanske en intensivkurs kan passa bra. Andra behöver bearbeta den praktiska och teoretiska kunskapen för att den verkligen ska fastna, då kan körträningen ta lång tid. Om du vill ta körkort så är vi med dig under hela resan och hejar på hela vägen fram till mål.

Körskola Uppsala - Vi har verktygen

För att lära dig allt du behöver kunna har vi flera verktyg. Förutom att boka körlektioner och köra bil med våra lärare ska du helst även övningsköra hemma. Hos oss kan du boka handledarutbildningen som du och din vän eller släkting behöver gå innan du får övningsköra privat.

Att lära sig de praktiska momenten med att köra bil är en stor del av att ta körkort men du behöver även kunna den teoretiska delen. Hos oss kan du köpa paket där både körlektioner, bokpaket, studiehäfte och onlinetester ingår. Det ger dig en bra start att studera trafikteori jämte övningskörning och körlektioner.

Fånga drömmen - Ta körkort!

Många har drömmar som involverar ett körkort. Kanske vill du åka på en bilresa genom Europa med dina bästa vänner? Att ha körkort ger en otrolig frihet. Med bil och körkort kan du åka iväg vart du vill, när du vill.

Väntar ni i familjen tillskott så är det hög tid att ordna med körkort. Livet med barn blir betydligt enklare med bil. Då kan man lätt spänna fast barnet i bilbarnstolen och stuva in alla nödvändiga saker i bagageutrymmet när man ska åka iväg på aktiviteter eller besöka släktingar. Att krångla i kollektivtrafiken slipper man helst med små barn. Hämtning och lämning på förskolan går fort och lätt med bil.

Kanske är det drömmen om ett nytt arbete som hägrar jämte körkortet. De med körkort har betydligt enklare att få jobb jämfört med de som inte har något. Många arbeten kräver körkort även om man inte behöver någon annan utbildning eller examen. Vägen till jobb kanske går genom vår körskola?

Kontakta oss idag om du undrar över något eller vill boka en första lektion!

Hitta rätt verktyg och ta körkortet!